12è TOUR CYCLOTOURISTE INTERNATIONAL


Aquest bloc l’he començat a partir d’haver rebut el recorregut del proper 12e Tour Cyclotouriste International. Organitzat per la FFCT del 22 Juny al 12 Juliol del 2008.

Desprès de la meva participació en el 10e Tour Cyclotouriste International del 2004 i 11e Tour cyclotouriste international del 2006. He decidit plasmar en aquestes planes tot el que representa el més gran esdeveniment cycloturiste que organitza cada 2 anys la FFCT.

La distribució del bloc es com podreu veure la següent:

21 Etapes.

El recorregut total del Tour Cyclotouriste es composa de 21 etapes sortida i arribada a Paray le Monial. Dins el resum de les etapes he destacat.

Ciutat, poble de sortida i de pique-nique.

Amb un enllaç que permet tenir un breu coneixement d’aquest,. Es fa una breu menció total dela distancia a recórrer a fi de donar una primera impressió del que es pedalarà durant la jornada.

BCN i BPF que correspon als punts d’interès turístic o paisatgístic que la FFCT et cataloga. Perquè els cicloturistes que ho vulguin, al llarg dels anys puguin aconseguir certificat: “ Brevet de las províncies Franceses “ BPF consistent en segellar en 5 localitats de cada provincià.”Brevet de les regions Franceses” BCN consistent en segellar en una població cada provincià.

Coll de Muntanya pels que es passa al llarg del dia si escau. Amb un enllaç que permet veure l’altimetria del coll.

Recorregut i perfil. Un enllacen cada una de les diferents etapas ens permet conectar-nos a la WEB open Ranner i veure amb acurat detall el recorregut de l’etapa. També el perfil.

Resum. Aquest apartat restarà estan en blanc i esta destinat a posar-hi el resum diari de les etapes conforme es duguin a terme al llarg del Tour a partir del 22 de juny de 2008. També hi inclourà les fotografies del dia mes interessants.

21 Recorreguts i altimetries.

Accés directe als mapes detallats a diari del recorregut pel que transcorre el dia. Perfil del dia.

15 BCN 15 BPF

Resum des corresponents BCN i BPF i el que i ha a les etapes.

14 Colls

Resum dels colls de tot el Tour i els que hi ha a cada etapa.

Retalls

Es un apartat dedicat a qualsevol informació que faci menció a la premsa referent a l’esmentat Tour Cyclotouriste.

Aquest es dedica i a disposició dels 140 participants del proper Tour Cyclotouriste. Antics companys d’altres tours i els nous.

Als voluntaris, clubs que dia a dia i que al llarg de les 21 etapes ens acompanyaran i ens donaran el seu recolzament a fi de què en podem gaudir.

Al CNO que amb el Jaques Maillet i els 10 voluntaris, han organitzat aquest 12è Tour Cyclotouriste i faran amb el seu desinteressat treball diari que el Tour es porti a bon fi.

A la FFCT que amb l’esforç de tots els seus associats fa possible que aquest esdeveniment es dugui a terme cada 2 anys, encapçalada per al seu president i tots els presidents de les lligues que la composen.

Agustí Grané Capellas, participant 134

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Retalls. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s